O nama

OHT Productions d.o.o. je firma osnovana u siječnju 2015. godine

 

Samo nekoliko mjeseci kasnije, OHT postaje vodeća produkcijska kuća za hrvatsko televizijsko tržište, s više od 50 zaposlenika.

Rad produkcije počeo je s dva dnevna formata; SHOPPING KRALJICA (dokumentarno zabavna emisija) i KOLO SREĆE (kviz). Oba projekta producirana su za hrvatsku RTL televiziju te su oba zabilježila izvanrednu gledanost. S obzirom na tako uspješan početak i rezultate, upustili smo se u produkciju druge sezone oba projekta, Shopping Kraljice i Kola Sreće.

 

Prva sezona Shopping Kraljice trajala je od ožujka do lipnja 2015. godine, a najviša zabilježena gledanost, u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, bila je 30,1 %. Prosječna gledanost cijele sezone broji 21,4 %. Emitiranje druge sezone počelo je 9. rujna 2015. godine, a njena produkcija još uvijek traje.

 

Prva sezona Kola Sreće trajala je od svibnja do srpnja 2015. godine, a najviša zabilježena gledanost, u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, bila je 33,5 %. Prosječna gledanost cijele sezone broji 23,9 %. Druga sezona ovog zabavnog kviza za sve uzraste s emitiranjem je počela krajem 2015. godine.
ZVJEZDICE (glazbeno-natjecateljska emisija) treći je projekt kojeg je OHT produkcija proizvela za hrvatsku RTL televiziju. Prva sezona ove pjevačko natjecateljske emisije za djecu od 5 do 15 godina, emitirana je u rujnu i listopadu 2015. godine, a zabilježila je nevjerojatnu gledanost od 35,7 %. Druga sezona Zvjezdica trenutno je u fazi proizvodnje.
Nakon iznimno uspješne godine uz ova tri velika projekta, stručni i iskusni OHT tim svoju drugu godinu započinje novim velikim projektom za RTL televiziju – ‘3, 2, 1 – KUHAJ!’. Riječ je o 3. sezoni poznatog RTL-ovog kulinarskog show-a koji je osvojio mnoga nepca diljem Hrvatske, a novu sezonu naš stručni tim poznati show će začiniti mnogim novitetima koje ćete imati prilike vidjeti uskoro na programu hrvatske RTL televizije.
Pored druge sezone Zvjezdica i kulinarskog show-a ‘3,2,1 Kuhaj!’, OHT produkcija priprema i druge velike projekte o kojima ćete uskoro znati više.
Jako sam sretan i ponosan na uspješnu prvu godinu firme i sjajan početak druge, znajući da je ovakvo nešto bilo moguće isključivo uz izniman tim kojeg sam imao prilike prikupiti.

 

 

Kroz svoju poslovnu karijeru, do sada sam imao prilike raditi za nekoliko produkcijskih kuća i TV postaja u Njemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji. Uvijek u vodećim pozicijama, bio sam zadužen ili za program postaja kao što je DSF DEUTSCHES SPORTFERNSEHEN (Njemačka sportska televizija), ili za produkciju TV emisija gotovo svih mogućih žanrova: HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU u Hrvatskoj, TOP MODEL, POBIJEDI DOMAĆINA, VEČERA ZA 5 i JEZIKOVA JUHA za Hrvatsku i Srbiju, RADNA AKCIJA za Srbiju, SCHREINEMAKERS LIVE i FLIEGE emisije s gostovanjima uživo u Njemačkoj, te mnoge druge.

 

S ovim iskustvom iza sebe i s timom kojim sam trenutno okružen, bez sumnje sam siguran da smo kao PRODUKCIJSKA KUĆA S KOMPLETNOM USLUGOM i više nego sposobni proizvesti bilo kakvu vrstu televizijskog formata.

 

S poštovanjem,
Hagen Offermann
Osnivač i izvršni producent
Zagreb, September 2015

 

Beograd, 22.01.2016 - Snimanje showa Zvezdice.

OHT Productions d.o.o.

Ljubijska 33

10040 Zagreb

Hrvatska / Croatia

OIB: 09413280637

Tel: 01/2911-162

e-mail: info@oht.hr